Yerli Mini Elektrikli Arabalar Talep Görür Mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin

Administrator
Yönetici
İlk yerli otomobilimiz ile elektrikli arabamız yakın dönemde aramızda yerini aldı. Açıkçası geçmişi bir kenara bırakarak önümüze bakarsak bu sürece hızlı ayak uydurduğumuzu düşünüyorum. Öyle ki yeni modelleri arakasından gelmeye başladı. Hatta hafif ticari ve ileride de ağır vasıta olarak zamanla sektörde yer edineceğine eminim.

Mini elektrikli arabalar da bu sürecin bir parçası olarak hayatımızda yer alıyor. Doğal olarak mini araba konusunda da yerli üretimler hız kazanarak artmakta olduğunu görüyoruz. Çünkü o alanda da ciddi bir talep bulunmakta. Çünkü hem pratik olması, hem ekonomik olması tercih edilmesi için yeterli sebeplerdir. Tıpkı TOGG'da olduğu gibi öncü bir marka bu alanda yatırım yaparsa sizin tercihiniz nasıl olurdu?

Umarım hızla milli ve yerli üretim mini elektrikli arabaları daha hızlı şekilde sektörde görürüz. Sizin de mini araçlardan beklentinizi merak ediyoruz. Fikirlerinize göre talep edip etmeyeceğinizi belirtebilirsiniz. Belki bazı yerli girişimci ve yatırımcılara fikir verirmiş oluruz.

Kesinlikle görür. Özellikle pratik olması itibariyle her kesime hitap eder. Kalite ve menzil gibi özelliklerde geliştirilirse milli bir üretim kesinlikle ilgi görür.

Geri