2026 Yılında Alınabilecek Elektrikli Araçlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin

Administrator
Yönetici
Geçtiğimiz yılın elektrikli araçlar için çok olumlu sonuçlandığını söyleyebiliriz. Gerek pazar payları, gerek elektrikli araç satış rakamları ve de yeni çıkan çeşitli modellerle altın bir yıl yaşadığını düşünüyorum. Tabi her yıl üstüne koyarak ilerleyen elektrikli araba satışları 2026 içinde umut verici şekilde başladığını düşünüyorum. Özellikle göz bebeğimiz TOGG'un satış fiyatı ve satış kampanyaları, faizsiz kredi seçenekleri önemli bir rol oynuyor. En son 1Milyon TL ye kadar sıfır faiz seçeneğinin bir çok araba alıcısının tercih ettiğini düşünüyorum. Tesla tarafında ise kimi kullanıcılara göre yanlış bir politika izlediği görüşü hakim. Hem şuan gelen Tesla modelinin özellikleri hem de fiyatı açısından kritik durumda olduğunu bir gerçek. Diğer üreticilerden BYD ise her ne kadar yeni yıla zamla başlasa da yeni yatırımlar ve gelecek modeller ile sektörde sıkça adından söz ettirecektir. Aynı şekilde Hyundai'nin EV modelleri özellikle ioniq 5 ve 6 modeller kendilerinin göz bebeği olarak satışlarını devam ettirecektir.

2026 yılı için geçtiğimiz yıla göre eğer bir vergi düzenlemesi ya da ciddi fiyat artışları olmazsa geçtiğimiz yılın ivmesini devam ettireceğini düşünüyorum. Baz alacağımız satış rakamlarını yakından takip ediyor olacağız. Otomobil sevenlerin de elektrikli araçlar giderek daha sıcak baktığını ise sosyal medyada görmemiz mümkün. Bakalım EV piyasasında bu yıl bizleri neler bekliyor olacak.

Öyle ki bu yıl togg t10f kendinden baya söz ettirecek. BYD eski performansını yakalarsa hu yılda işi götürür sektörde. Tesla kendine çekin düzen verirse bana göre yeniden oyuna girer.

Geri